Albertveckan

Precis avslutat ett ledningsgruppsmöte på E-detalj (dock haltande sådant, då en är i San Fransisco och en iväg på privat aktivitet) så det blev ett kortare möte än vanligt, dock mycket produktivt då jag under dagen stämt av det mesta med övriga så vi fick ihop det ändå och riktigt bra.

Då jag förra veckan inledde Albertveckan med citat från Albert Einstein men det blev inte av att jag avslutade det, så nu är det dags att göra det med detta citatet

531639_10151489118945155_660277782_n-1

Detta är något som jag verkligen tror på och jag har kommit på att trots att jag när jag var yngre inte gillade utbildningar, så älskar jag det idag. Jag älskar att vara på föreläsningar, jag älskar att läsa böcker, lyssna på föredrag på Ted, lyssna på podcast och mycket mer. Inte för att jag alltid lär mig något, men jag märker att det är sådana händelser som faktiskt får igång min hjärna och får min hjärna att tänka utanför de normala vägarna och placerar mig utanför boxen, kort sagt desto mer jag försöker lära mig, desto fler infallsvinklar får jag till olika problem.

Vad vill jag säga med detta? Jo det är ganska enkelt, jag vill faktiskt uppmana dig som läser detta, att faktiskt prioritera att lära dig nytt. Inte för att just kunskapen är det du behöver men desto mer du lär dig, desto enklare får du att fatta beslut, lösa krångliga utmaningar i vardagen och kanske är det som får dig att komma på den perfekta iden eller vem vet kanske till och med får dig att förstå dig själv ännu mer.

Nu dags att dyka ner i sängen, imorgon är en lång dag med möten till kl 21 och jag måste även hinna förbereda en del annat så som vanligt blir det att börja kl 06.15 när klockan ringer.

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Kommentera

Stäng meny