Aj aj aj

Nu har jag verkligen ont. Bedövningen har släppt efter det nästan 2 timmar långa tandläkarbesöket aom jag varit på idag. Innan jag åkte till australien började jag ett projekt med att sätta in en brygga för att ersätta en trasig tand, det vill säga jag drog ut en tand.
Idag var det dags för steg 2, vilket innebar att slippa ner kronan på 2 anliggande tänder och göra en avgjutning för bryggan för att sen sätta dit provisoriska kronor. 3e och sista steget blir att sätta dit bryggan och sluputsa allt, något som kommer ta lika långt tod och göra lika ont. Detta kommer ske om 2 veckor. Men just nu har jag mest ont och har nu tagit 2 panodil och ska försöka sova.

Posted using Tinydesk blog editor

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar