Ahrens university

På grund av en sen avbokning fick jag igår en sen inbjudan till ett pass på Ahrens Rapid Growth tillväxtprogram. Passet som jag deltog på idag var säljkanonen.

IMG_0811.JPG

Aktiviteten var mycket trevlig och det var många intressanta diskussioner, Mats och Lennart som ledde det hela gjorde det med full bravur och överlag var dagen riktigt bra. Tyvärr så var där inte mycket nytt, utan det som presenterades och som vi jobbade med var ganska grundläggande om man jobbar med en mogen affärsplan som har en grund i en kraftig tillväxt och säljmetodiken byggde mycket på solution selling och smärtbaserad försäljning. Som sig bör i just solution selling (version 2) och andra spinliknande metodiker så missas tyvärr prospektering och i synnerhet hur man idag kan dra stor nytta av modern teknik i form av bland annat marketing automation. Samtidigt ska man säga att det är långt ifrån alla företag som kan/bär tillämpa en sådan strategi och de som ska göra det måste också jobba med sin content marketing strategi så jag har full förståelse att man inte har med det denna dagen som redan var fullmatad.

Men som kort var, det var riktigt kul, Mats och Lennart är ju dessutom riktigt erfarna personer och sitter på en stor kunskapsbas som man verkligen ska ha respekt för.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar