5 saker jag som ehandlare gör varje vecka

Som ehandlare har du massor med projekt på gång hela tiden, det är det normala läget. Det finns nya produkter som ska upp på sidan, nya funktioner som ska igång och kundtjänsten var jag ju tvungen att bygga ut, med mera, med mera, med mera.

Helt plötsligt ser du att försäljningen inte ökar längre, vad är det som har hänt? Jo antagligen har dina gamla trotjänare och storsäljare börjat få problem och du får en panikkänsla. Varför händer detta då helt plötsligt och hur skulle jag kunna ha undvikit det?

Det som har hänt är att du inte har skött dina veckorutiner som ehandlare, de rutinerna som gör att du har kontroll varje vecka på din ehandel och inte behöver få överaskningar.
I detta klippet går jag igenom de 5 sakerna som jag gör varje vecka som ehandlare: https://youtu.be/UoiMgwZWHUI

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar