3PL, Dropshipping, frågorna är många runt lager och logistik?

Då var det dags för ett nytt klipp till på min Youtube kanal, funderar på vad jag ska göra nästa klipp om, ska det bli B2B och Lithiums rapport inom det området eller ska det bara vara ett vanligt blogginlägg. Skicka ett meddelande till mig om vad ni skulle vilja se.

Det sista klippet jag gjorde nere på Gran Canaria, innan Coronan tvingade hem oss handlar om Lager och Logistik. Hur ska man tänka, ska man outsourca sitt lager, ska man ha egen logistik och lager? Vad är egentligen dropshipping. Försöker här i detta klippet reda ut lite begrepp, men även hur mina tankar är runt vad man ska välja.

Du hittar klippet här: https://youtu.be/t-lqVshabeU

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar