15 timmar senare

 

Har precis kommit hem, 15 timmar efter att jag började dagen, har verkligen varit en dag med högt tempo, tänkte jag skulle se om jag kunde stega igenom den, både för de av er som är intresserade av att läsa det, men också för min egen skull.

Gick upp kl 06.00 och började med att lägga dagens ordrar, alltså allt som kommit under kvällen och natten, efter det blev det att slänga i sig lite frukost och ge sig iväg till kontoret. Började med att planera lite tillsammans med Fredrik, min kollega och sen var det dags för frukost för alla oss som sitter på E-commerce Park, en verkligen lyckad och trevlig sammankomst, med mycket ideer, tankar och funderingar som vi bollade mellan varandra.

Lite arbete sen var det dags att skynda iväg till ett möte med Länsförsäkringar för att diskutera ett samarbete mellan ett av de projekten som jag är inblandad i och Länsförsäkringar, vi får helt enkelt se om det leder till ett samarbete.

Lunchen gick fort och var trevlig, efter det begav jag mig snabbt och hyfsat sen iväg till nästa möte som var trevliga Mathias på Comrett för att gå igenom lite kundcase och lite rapportering från E-detalj samt lite samplanering för framtiden, kul och trevligt möte med tydliga punkter vad som ska åstadkommas i nästa steg (måste nu sammanfatta dem och lägga vidare till utvecklare och designers, helst innan jag går och lägger mig )

Dagen fortsatte med att träffa Kalle för ett fantastiskt bra och givande coachingmöte då jag är mentor för honom, ett möte som direkt efter det var klart, jag fick skynda mig vidare ifrån till kvällens sista möte och middag.

Foto-2015-09-03-21-15-59

Kvällens sista möte handlade om Scand Groups nästa investering där vi kommer att köpa in oss i ett bolag med en fantastiskt framtidsnivå, så förutom en god öl, god mat hade vi också 2 timmars diskussion runt aktieägaravtalet samt planen framöver.

Kan lugnt säga att jag nu är riktigt trött, kl är 22 och jag måste nog börja fundera på att gå och lägga mig, sömn är viktigt om man ska orka hålla tempot, dessutom läste jag nyligen att sömn är det bästa medlet mot att slippa förkylning 🙂

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar