Inte riktigt som jag tänkt mig

Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Planerat var 2 möten i malmö idag, men tyvärr fick jag ställa in bägge, tack vare vårt avlopp i köket så var jag tvungen att jobb hemlfrån hela dagen och vänta på att spolbilen skulle dyka upp och fixa vårt avlopp, vilket de också gjorde i eftermiddags. Å andra sidan så fick jag jättemycket adminjobb gjort istället och sådant behöver ju också göras. Nu ikväll blev jag också färdig med E Detaljs decemberresultat och det ser riktigt bra ut, både november och december har varit bra månader för oss, vilket visar att vår affärsmodell verkligen funkar och skapar en win/win situation.

Just nu ligger vi på sofflocket och tittar på Kill Bill 2, verkligen längesen man såg på den

Posted using Tinydesk blog editor

Tags: , , , , , , , ,

Skriv en kommentar